NaslovnicaVijestiHaaland i Mbappe imenovali najteže protivnike sa kojima su se suočili u...

Haaland i Mbappe imenovali najteže protivnike sa kojima su se suočili u dosadašnjoj karijeri!

Napadač Borussije iz Dortmunda Erling Haaland i super zvijezda PSG-a Kylian Mbappe imenovali su najteže protivnike sa kojim su se suočili u dosadašnjoj karijeri.

Haaland i Mbappe

I Haaland i Mbappe su proglašeni za nasljednike Cristiana Ronalda i Lionela Messija, nakon što su postali zvijezde sa najbržim usponom.

Haaland (20) je otkrio da mu je najteži protivnik bio Liverpoolov Virgil van Dijk, kojeg je pozdravio kao nevjerojatnog igrača.

Norveški internacionalac je rekao za ESPN: “Virgil van Dijk. Tako je dobar. Moćan je, brz, posjeduje sve kvalitete. Nevjerojatan je igrač.”

Haaland je zabio protiv Liverpoola tijekom poraza Salzburga od 4-3 na Anfieldu u Ligi prvaka 2019. godine.

No, bivši napadač Salzburga nije uspio pronaći mrežu tijekom pobjede Liverpoola (2-0) u Austriji.

S druge strane, Mbappe je legendu Juventusa Gianluigija Bufona imenovao svojim najtežim protivnikom u karijeri.

Francuski internacionalac je nastupio protiv Buffona tijekom susreta Monaca i Juventusa u polufinalu Lige prvaka 2017. godine.

Juventus je pobijedio u prvoj utakmici sa rezultatom 2-0 zahvaljujući bravuri argentinskog napadača Gonzala Higuaina.

Mbappe je zabio u uzvratnoj utakmici na stadionu Juventusa, ali Mario Madnžukić i Dani Alves su svojim golovima pomogli Juventusu da prođe dalje.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!