NaslovnicaVijestiHaaland: Milošević me prvo nazvao ku**om, a potom prijetio da će mi...

Haaland: Milošević me prvo nazvao ku**om, a potom prijetio da će mi polomiti noge

Norveška je u nedjelju upisala drugu pobjedu u novoj sezoni Lige nacija – skupina B, a prvo ime susreta bio je Erling Haaland.

Mladi norveški napadač doveo je svoju reprezentaciju do vrijednog trijumfa na gostovanju kod Švedske s dva pogotka (1:2).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon utakmice u Solni, Haaland je u razgovoru za TV2 otkrio da je na terenu došlo do verbalnog sukoba između njega i Alexandera Miloševića, švedskog reprezentativca.

“Prvo me nazvao ku**om, potom je rekao da će mi slomiti obje noge. Minutu i pol kasnije zabio sam gol”, rekao je Haaland.

Milošević, međutim, tvrdi nešto sasvim drugo.

“Nisam to rekao. Prilično je nepristojno iznositi takve tvrdnje. Ja ne govorim norveški, a on ne govori švedski. Tako da ne znam kako bismo uopće trebali komunicirati”, prokomentirao je Milošević.

Norveška nakon dva kola u skupini 4 Lige nacija – Divizija B drži prvo mjesto s dvije pobjede iz dva susreta. Srbija je trenutno druga s tri boda, kao i Švedska, dok je Slovenija posljednja s dva poraza.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!