NaslovnicaVijestiHaaland napravio velike probleme regiji od 300 tisuća stanovnika: U opasnosti smo...

Haaland napravio velike probleme regiji od 300 tisuća stanovnika: U opasnosti smo da postanemo zaboravljena Atlantida

Guglate li riječ “Halland”, vjerojatno nećete pronaći nikakve rezultate ili fotografije švedske turističke regije u kojoj živi oko 300 tisuća ljudi. Umjesto toga, tražilica će pitati “Jeste li mislili na Haaland?”. Slavno ime norveškog nogometaša moglo bi zasjeniti lokalni turizam u švedskoj regiji, gdje su pokazali otvorenu frustraciju zbog toga.

Jimmy Sandberg, direktor turizma “Visit Hallanda”, ogorčen je što je ime nogometaša Manchester Cityja zatrpalo Google, pa je vrlo teško pronaći naziv ove turističke regije. Sandberg je napisao otvoreno pismo, pozivajući obožavatelje i korisnike interneta da razlikuju ispravan naziv.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Mi smo Halland, on je Haaland. Dragi fanovi diljem svijeta, imamo problem. Popularnost Erlinga Haalanda i pravopisna pogreška trenutno ‘guše’ našu voljenu švedsku regiju Halland na internetu. Zato vas molimo, fanovi Haalanda: vratite nam naš hashtag!” Sandberg je napisao i dodao: “Ako se ništa ne poduzme, bojimo se da je naša voljena regija u opasnosti da postane zaboravljena Atlantida, mjesto poznato samo u drevnoj povijesti i svetim spisima.”

Greška od samo jednog slova kvari turistički plan ove regije koja se nalazi na jugu Švedske i ima oko 300 tisuća stanovnika, a Halland nije poznat po golovima koje zabija, već po plažama. Čak ni nogomet nije najpopularniji sport, ali rukomet je sport koji je u Hallandu najzastupljeniji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!