NaslovnicaVijestiHaaland postaje treći najplaćeniji nogometaš na svijetu?

Haaland postaje treći najplaćeniji nogometaš na svijetu?

Erling Haaland igra u impresivnoj formi. Zabio je čak 19 golova u prvih 12 službenih utakmica za Manchester City, a ako ovako nastavi, njegova bi plaća mogla znatno porasti, pišu engleski mediji.

Tvrde da bi Haalandova plaća, koja trenutno iznosi oko 430 tisuća eura, s bonusima mogla narasti na milijun eura. Većina tih bonusa se odnosi na Haalandov individualni učinak, koji je do sada besprijekoran.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ako su vijesti otočkih medija točne, Haaland bi vrlo lako mogao postati treći najplaćeniji nogometaš svijeta, iza Kyliana Mbappea i Lea Messija. Mirror je sastavio popis deset najplaćenijih nogometaša svijeta prema najpouzdanijim dostupnim informacijama.

1. Kylian Mbappe (PSG) – 1.7 milijuna eura
2. Lionel Messi (PSG) – 1.2 milijuna eura
3. Erling Haaland (Manchester City) – 985 tisuća eura
4. Neymar (PSG) – 690 tisuća eura
5. Cristiano Ronaldo (Manchester United) – 594 tisuće eura
6. Kevin De Bruyne (Manchester City) – 561 tisuća eura
7. Eden Hazard (Real Madrid) – 433 tisuće eura
8. David de Gea (Manchester United) – 427 tisuća eura
9. Mohamed Salah (Liverpool) – 400 tisuća eura
10. Sadio Mane (Bayern) – 400 tisuća eura

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!