NaslovnicaVijestiHaaland tvrdi da zaslužuje Zlatnu loptu iako je mlad

Haaland tvrdi da zaslužuje Zlatnu loptu iako je mlad

Fudbaler Manchester Cityja Erling Haaland izjavio je da zaslužuje osvojiti Zlatnu loptu, koju tradicionalno dodjeljuje France Football najboljem igraču na svijetu. Lionel Messi, koji je već sedam puta osvajao ovu prestižnu nagradu, ostaje dominantna figura u ovoj kategoriji, a ove godine bit će jedan od pretendenata.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Najviše šanse za to ima zbog prošlogodišnjeg osvajanja Svjetskog prvenstva s Argentinom, no planove bi mu mogao pokvariti sjajni Norvežanin. Haaland je u sezoni iza nas srušio mnoge rekorde, što mu daje pravo nadati se Zlatnoj lopti.

“Znam da mogu mnogo napredovati. Još sam mlad, ali mislim da imam šansu ove godine i da je zaslužujem. Volio bih da me se ljudi sjećaju kao posebnog igrača. To je ono što pokušavam raditi iz tjedna u tjedan, pokazati posebne stvari”, rekao je Haaland.

Ubojiti napadač prošle je sezone s Građanima pokorio Europu osvojivši Ligu prvaka, dok je u Engleskoj osvojio Premier ligu i FA kup, a bio je i najbolji strijelac Premiershipa s 36 golova na kontu.

Svečana dodjela ove nagrade održat će se u Parizu 30. listopada.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!