NaslovnicaVijestiHaalandovog oca izbacili s Realovog stadiona, ovo je njegova strana priče

Haalandovog oca izbacili s Realovog stadiona, ovo je njegova strana priče

Alf-Inge Haaland, otac najboljeg igrača Manchester Cityja Erlinga Haalanda, izbačen je sa sinoćnje utakmice protiv Reala na na stadionu Santiago Bernabeu. Haaland stariji izbačen je iz svečane lože na samom kraju utakmice nakon izjednačujućeg pogotka Kevina De Bruynea za konačnih 1:1.

Prije nego što su ga zaštitari izveli iz svečane lože, Haaland je mahao domaćim navijačima i provokativno gestikulirao da ih ne čuje dobro.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mnogi su nagađali zašto je morao napustiti stadion prije kraja utakmice, a spominjalo se i da je bio pod utjecajem alkohola. Piše se da je navijače Reala gađao kikirikijem i pokazivao im srednji prst. Navijači madridskog kluba su mu na kraju skandirali “glupane”, a on je uzvratio podrugljivom gestom.

Alf-Inge Haaland jutros se oglasio na Twitteru i objasnio svoju stranu priče. Tvrdi da je slavio samo pogodak De Bruynea, ali to je bilo dovoljno da ga izbace s tribina.

“OK. Real Madridu nije bilo drago što smo slavili pogodak De Bruynea. Također, morali smo otići jer navijačima Reala nije bilo drago što je rezultat bio 1:1”, napisao je Haaland.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!