NaslovnicaVijestiHajduk potvrdio suradnju s Adidasom

Hajduk potvrdio suradnju s Adidasom

Kako je ranije najavljeno, Hajduk je nakon 11 godina prekinuo suradnju s talijanskim Macronom. Dresove Bijelih ubuduće će proizvoditi Adidas.

“Hrvatski nogometni klub Hajduk Split i omiljeni globalni sportski i lifestyle brend, Adidas napokon su i službeno potvrdili zajedničku suradnju. Naime, na Glavnoj skupštini Hajduka održanoj na Poljudu, članica Uprave kluba Marinka Akrap objavila je da u novu sezonu, 2024./2025., Hajduk ulazi s novim tehničkim sponzorom i partnerom – Adidasom”, objavljeno je na službenoj stranici kluba.

Najavljeno je da će igrači nositi nove Adidasove dresove tijekom ljetnih priprema i prijateljskih utakmica prije početka nove sezone. Evo što je izjavila Marinka Akrap:

“Iznimno smo ponosni na činjenicu da ćemo uskoro, po prvi put u povijesti, službeno udružiti snage s Adidasom – brendom provjerene veličine i poznatosti. Pred nama je vrlo zanimljivo višegodišnje putovanje na kojem ćemo dijeliti ambicije, težnje i postavljati najviše ciljeve.

Partnerstvo s Adidasom omogućuje nam novi pristup našoj tržišnoj strategiji i daljnje jačanje naših veza s velikom bazom navijača u Hrvatskoj i diljem svijeta. Adidas predstavlja kvalitetu, izvrsnost i suverenost, sve ono čemu teži Hajduk kao nogometni klub i najveći hrvatski sportski brend. Također smo sigurni da će nas naši navijači podržati na ovom putu, pogotovo jer će konačno imati priliku svakodnevno nositi svoj omiljeni brend uz obilježja voljenog kluba.”

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!