NaslovnicaVijestiHakan Calhanoglu isprozivao Zlatana Ibrahimovića

Hakan Calhanoglu isprozivao Zlatana Ibrahimovića

Turski nogometaš i prvotimac Intera Hakan Calhanoglu isprozivao je bivšeg suigrača iz ljutog rivala, Zlatana Ibrahimovića.

Calhanoglu i Ibrahimović bili su suigrači tijekom sezone 2020/21. Potom je Hakan napravio kontroverzan potez prelaskom u Inter i u svojoj prvoj sezoni u novom klubu morao je gledati kako njegov bivši klub Milan osvaja naslov nakon 11 godina čekanja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ogorčen zbog svega toga, odlučio je komentirati Ibrahimovića i njegovo ponašanje i prozivke tijekom proslave titule.

“On voli privlačiti pažnju. Ove sezone nije ništa doprinio, nije uopće igrao. Međutim, sve što radi je da privuče pažnju navijača. Tako živi. Ima 40 godina, a ponaša se kao da ima 18. Da imam 40 godina ne bih radio te stvari. Osim toga, on je taj koji me uvijek nazove, zamoli da odem na večeru s njim ili na vožnju motorom. Pisao je i o meni u svojoj knjizi. Morao je nešto napisati, inače bi to bile prazne stranice. Iskreno, najbolje je ne zamarati se time.”

Podsjetimo, Ibrahimović je dao određeni doprinos u osvajanju naslova Milana, iako nije puno igrao.

Nedavno je potvrdio da je šest mjeseci zbog toga bio bez ligamenta u lijevom koljenu kako ne bi išao na operaciju usred sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!