NaslovnicaVijestiHakimijeva supruga Hibu tražila veliki dio bogatstva, ali će na kraju ostati...

Hakimijeva supruga Hibu tražila veliki dio bogatstva, ali će na kraju ostati praznih ruku

Na internetu se širi vijest da je Achraf Hakimi, marokanski nogometaš, navodno sve svoje imovinske posjede prenio na ime svoje majke Sadije Mouthi još prije nekoliko godina. Zbog toga, u slučaju razvoda braka s Hiba Abouk, Hakimijeva bivša supruga ne bi bila u mogućnosti dobiti nikakvu odštetu jer bi svu imovinu koja je prebačena na majčino ime morala zadržati Sadija Mouthi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon što je optužen za silovanje, poznati igrač PSG-a suočio se sa zahtjevom za razvod braka od strane supruge Hibe. Hiba ga je optužila za nevjerstvo i nakon podnošenja zahtjeva za razvod, sudu je podnijela i zahtjev za podjelu imovine marokanskog nogometaša, koja bi trebala iznositi polovicu njegove imovine.

Francuski mediji pišu o navodima koji su postali popularni na društvenim mrežama, prema kojima je marokanski nogometaš Achraf Hakimi navodno svoju cijelu imovinu prebacio na majku Sadiju Mouth, što bi značilo da formalno ne posjeduje ništa. Ukoliko je ovo istinito, Hakimijeva supruga neće moći dobiti ni dio imovine koju je nogometaš zaradio, a koja je procijenjena na 70 milijuna eura.

Ipak, po navodima dokumenta, svu imovinu marokanskog nogometaša Achrafa Hakimija posjeduje njegova majka.

Marokanski nogometaš Achraf Hakimi ima mjesečnu plaću od milion eura, a počeo je vezu sa svojom sadašnjom suprugom Hibom kada je imao 19 godina. Tada je Hiba imala 31 godinu. Hakimi je optužen da je silovao ženu koju je pozvao u svoj dom dok je njegova supruga Hiba i porodica bili u Dubaiju. Međutim, Hakimi je to demantovao.

Marokanski fudbaler Achraf Hakimi je prije dvije godine prešao iz Intera u PSG za 71 milion eura. U braku sa španjolskom glumicom libijskog porijekla ima dva sina. On se smatra veoma pobožnim nogometašem.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!