NaslovnicaVijestiHalilović nesiguran oko svoje budućnosti sa Barcelonom

Halilović nesiguran oko svoje budućnosti sa Barcelonom

Halilović nesiguran oko svoje budućnosti sa Barcelonom. Mladi veznjak se pridružio iz Dinamo Zagreba u 2014. godini, ali je sezonu proveo na posudbi u Sporting Gijonu i nije siguran gdje njegova budućnost leži.

Halilović nesiguran oko svoje budućnosti sa Barcelonom

Alen Halilović priznaje da je nesiguran oko svoje budućnosti nakon što je igrao protiv Barcelonu u Sporting Gijonu u srijedu navečer.

Hrvatski veznjak, koji je došao u klub iz Dinamo Zagreba 2014. godine, potpisao je ugovor na pet godina po dolasku na Camp Nou, ali još uvijek nije debitirao za Barceloninu ekipu, a u Gijon je otišao na posudbu u Augustu.

Halilović se nakon toga suočio sa Lionel Messijom i ostalom ekipom u srijedu navečer i impresionirao je u porazu od 3-1, iako je nakon toga priznao da nije siguran da li će se vratiti na Camp Nou kada mu istekne pozajmica u El Molinonu.

“Ne mislim o svojoj budućnosti sada”, rekao je u ekskluzivnom intervjuu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Mislim da je najvažnija stvar da igram za Sporting i fokusiram se na sljedeću utakmicu. Ostalo je još mnogo utakmica i nakon toga moram igrati na Europskom prvenstvu sa Hrvatskom. Trenutno ne razmišljam o svojoj budućnosti sa Barcelonom.”

Luis Suarezov gol za Barcu je obezbjedio sigurna tri boda protiv Gijona, a Halilović je razočaran rezultatom, ističući da je trebao dobiti penal nakon što je Arda Turan napravio prekršaj u kaznenom prostoru.

“U drugom poluvremenu smo igrali i zaslužili mnogo bolje. Moramo nastaviti raditi. Stvarno sam sretan da igram protiv Barcelone, jer su oni najbolji tim na svijetu, a mi smo dobro odigrali.”

“Sudija nije svirao očigledan penal. Ja nisam vidio akciju na velikom ekranu, ali on me je dodirnuo, a nakon toga je dodirnuo loptu. Izgubili smo protiv svjetskih prvaka.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!