NaslovnicaVijestiHaos na Camp Nou, navijači upali na stadion i traže Bartomeua!

Haos na Camp Nou, navijači upali na stadion i traže Bartomeua!

Zavladao je pravi haos na Camp Nou, gdje su navijači upali na stadion u namjeri da se obračunaju sa čelnicima kluba, a prije svega sa predsjednikom Josepom Mariom Bartomeuom, a sve to nakon Messijevog zahtjeva da napusti klub.

Situacija u Barceloni ključa povodom glasina da Leo Messi napušta klub. Brojne navijače ispred stadiona obezbjeđenje nije uspjelo da zadrži, pa su se mnogi uputili u kancelarije Camp Noua, tragajući za predsjednikom Bartomeuom.

Situacija u Barceloni je više nego alarmantna. Nakon što su se pojavile informacije iz brojnih izvora da je Leo Messi saopštio upravi da će napustiti klub, velike grupe navijača okupile se ispred stadiona Camp Nou.

Navijači Blaugrane su potom zaobišli obezbjeđenje i otvorili kapije stadiona. Prema navodima španjolskih medija, pristalice Barcelone uputile su se ka kancelarijama i prostorijama osoblja tima, kako bi se obračunali sa bordom direktora i predsjednikom Bartomeuom. Navijači zahtijevaju od uprave da nagovori Messija da ostane u klubu, kao i da mnogi članovi uprave podnesu ostavke.

Messi se posljednjih dana dovodi u vezu sa mnogobrojnim europskim timovima, a veliko interesovanje pokazali su City, Inter i PSG. Spekulacije su da je Manchester City već krenuo sa pregovorima, te da je Messi blizu ponovnog ujedinjenja sa Pepom Guardiolom. Messijev kum Sergio Aguero uklonio je broj 10 iz imena Instagram profila, što se protumačilo da će osloboditi broj na dresu za Messija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!