NaslovnicaVijestiHAOS U MADRIDU: Španjolska policija pretukla navijače Tottenhama!

HAOS U MADRIDU: Španjolska policija pretukla navijače Tottenhama!

Večeras nas očekuje veliko finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama, koje se igra u 21 sat. U Madrid je stiglo negdje oko 100.000 Engleza, navijača Tottenhama i Liverpoola, međutim, nemaju svi ulaznice za utkamicu.

HAOS U MADRIDU

Nakon što su stigli jučer u Madrid i okupirali cijeli grad, smjestili su se u obližnje kafiće i parkove, međutim, policija je reagovala, navodno bez razloga.

Naime, jučer u večernjim satima, kako pišu mediji u engleskoj, španjolska policija je upala u kafića gdje je bilo oko 50 navijača Tottenhama i počela ih je tući, dok index.hr navodi da nisu čak štedjeli ni čovjeka koji je bio sa djetetom.

Tottenham – Liverpool: Najava engleskog finala Lige prvaka!

“Zabavljali smo se. Sve je bilo u znaku Tottenhama i zaista je bilo mnogo smijeha i zabave. Zatim su dva policajca došla i počeli su udarati po stolovima sa pendrecima”, izjavio je jedan od navijača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!