NaslovnicaVijestiHargreaves: Najbolji igrači više ne igraju za Manchester United

Hargreaves: Najbolji igrači više ne igraju za Manchester United

Najbolji igrači više ne igraju za Manchester United, rekao je Hargreaves. Bivši veznjak kluba kaže da zvijezde igraju sada u Chelseaju, Manchester Cityju i Arsenalu i da Crveni đavoli treba da razmišljaju o tome u kojem pravcu klub ide.

Najbolji igrači više ne igraju za Manchester United

Bivši veznjak Manchester Uniteda Owen Hargreaves smatra da je pogrešno kriviti napadnutog menadžera Louis van Gaala za jadnu sezonu kluba.

Unitedova sezona je otišla nizbrdo sinoć kada su u Danskoj izgubili od Midtjyllanda u prvoj utakmici svoje Europa lige.

Van Gaal je pao na 11 poraz ove sezone u svim takmičenjima i to je dodatno povećalo pritisak na holanđanina.

Metuim, Hargreaves tvrdi da Louis van Gaal nije kriv, nego je to vrbovanje igrača kluba.

“Ne mislim da će Manchester United napraviti promjenu, ali prije svega je David Moyes kriv, a ona Louis van Gaal”, rekao je Hargreaves za BT Sport.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“U kom trenutku klub mora preuzeti dio odgovornosti za način na koji je regrutirao igrače.”

“Najbolji igrači više neigraju za Manchester United. Neki od najboljih individualnih igrača igraju za Manchester City, Chelsea ili Arsenal.”

“Manchester Unitedu je potrebno da pogleda u sebe i kaže ‘šta je naš pravac? Kako želimo da igramo? Koja je naša filozofija? ‘ ”

“Onda je potrebno da za početak da nađu igrače koji igraju na taj način. Mislim da s obzirom da je Manchester United peti na tabeli, oni i igraju kao peti.”

“Ne mislim da smo tim koji može utjecati na osvajanje lige, ja ne mislim da navijači Manchester Uniteda vjeruju da mogu osvojiti Ligu ili Ligu prvaka i što im je potrebno da se napravi korak u pravom smijeru, ali mislim da su u ovom trenutku u ovoj poziciji sa razlogom.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!