NaslovnicaVijestiHarry Kane odlazi iz Tottenhama? Stiže ponuda od 150 milijuna funti!

Harry Kane odlazi iz Tottenhama? Stiže ponuda od 150 milijuna funti!

Bila je to zadivljujuća godina za Tottenhamovog napadača Harry Kanea. Sa 56 golova za klub i zemlju 2017. godine, zvijezda Spursa je postigla više golova nego bilo koji drugi igrač u Europi.

Harry Kane odlazi

Nije čudo zašto su europski velikani poput Real madrida navodno spremni ponuditi Tottenhamu unosnog igrača i pozamašan novčani iznos kako bi potpisali ovog napadača svjetske klase.

Prema španjolskom mediju Sport, Madrid će pokušati smanjiti trošak od Kaneovog transfera gurajući igrača u zamjenu u nadi da će uspjeti nagovoriti Spurse da prodaju igrača. Taj igrač će biti Tottenhamova bivša zvijezda, Gareth Bale, no prvo su spremni da ponude ovaj pozamašan iznos, pa onda, ako ne uspije i Bale će biti u ponudi.

[su_no1forfootball]

Tottenhamov napadač ima cijenu od oko 200 milijuna eura, a Real Madrid vjeruje da je Bale ocijenjen na oko 50 milijuna eura. Los Blancosi su stoga spremni ponuditi 150 milijuna eura plus Gareth Bale u zamjenu za Kanea, no vjerojatno će Tottenham odmah odbiti 150 milijuna eura, ako Bale ne bude uz tu ponudu.

Dok je predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno zanijekao interes za Kanea, Sport tvrdi kako je španjolski klub uspostavio kontakt sa Spursima zbog transfera. Čini se da je Kane favorit među navijačima iz Madrida, koji su nedavno glasovali za napadača Engleske kako bi postao sljedeći Galactico.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Tottenhamov predsjednik Daniel Levy inzistirao je na tome da Kane nije na prodaju, ali ima povijest poslovanja sa Real Madridom. Gareth Bale i Luka Modrić su dvije bivše zvijezde Spursa koji su trenutačno u Madridu.

Real Madrid se također mogao suočiti sa konkurencijom za Kane iz Premier lige, jer je Manchester United također zainteresiran za igrača. Crveni vragovi navodno također žele potpisati još jednog napadača unatoč tome što su prošlog ljeta doveli Romelu Lukakua.

Harry Kane je do sada u 139 utakmica u Premier  ligi, postigao 99 golova i 13 asistencija. Zaista impresivan rekord engleskog reprezentativca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!