NaslovnicaVijestiHarry Kane okuplja društvo u Bayernu: Nakon Diera, snažno zagovara dolazak još...

Harry Kane okuplja društvo u Bayernu: Nakon Diera, snažno zagovara dolazak još jednog Engleza

Od trenutka kada je Harry Kane prešao u Bayern, rukovodstvo bavarskog kluba čini sve što je u njihovoj moći kako bi mu osiguralo ugodan boravak u Minhenu. Nedavni transfer Erica Diera u Bayern iznenadio je mnoge, no situacija postaje jasnija kada se uzme u obzir da je Dier jedan od najbližih prijatelja Harryja Kanea.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Još jedan Kaneov najbolji prijatelj mogao bi uskoro doći u Minhen, a riječ je o Kieranu Trippieru. Bayern traži desnog beka, a prvotni izbor im je Nordi Mukiele ali PSG ne želi prodati igrača po uvjetima koje Bavarci nude. Stoga su na Allianz Areni prisiljeni razmotriti alternativna rješenja.

Ekipa je pronašla pojačanje u Newcastleu. Trippier je ove sezone u 19 ligaških utakmica upisao sedam asistencija, te se trenutno nalazi na trećem mjestu po broju asistencija u ligi. Osim neupitnih nogometnih sposobnosti, prijateljstvo s Kaneom je dodatan razlog da se uputi ponuda na adresu Newcastlea koja će zadovoljiti oba kluba, kao i samog engleskog reprezentativca.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!