NaslovnicaVijestiHarry Kane otkrio što je obećao svojim suigračima prije hat-tricka protiv Southamptona

Harry Kane otkrio što je obećao svojim suigračima prije hat-tricka protiv Southamptona

Harry Kane je postigao hat-trick na Boxing Day u pobjedi od 5-2 protiv Southamptona i podigao rekord golova u Premier ligi na 39, čime je prekinuo Alan Shearerov rekord od 1995. godine.

Harry Kane otkrio

Njegov broj od 56 golova za klub i zemlju tijekom kalendareske godine također ga je doveo ispred Barceloninog Lionel Messija kao najboljeg europskog igrača 2017. godine.

Messi i Cristiano Ronaldo dominiraju Europom, a Edin Džetko je bio posljednji igrač koji ih je pobijedio u jednoj kalendarskoj godini.

24-godišnjak je postigao hat-trick u subotu protiv Burnleya i završio je ovu godinu u stilu protiv Southamptona u utorak.

Kane je postigao gol u prvom poluvremenu sa fantastičnom završnicom preko Fraser Forstera.

[su_bet365_app]

“Bilo je teško ne razmišljati o tome, gdje sam otišao na razinu sa Messijem”, rekao je Kane za BT Sport nakon pobjede protiv Southamptona.

“Kao i uvijek želim pobijediti u svakoj utakmici prije svega, ali naravno, želio sam postići gol kao napadač. Postići taj gol tako rano i oboriti rekord je zaista izvrstan osjećaj i mogao sam uživati u ostatku utakmice.”

Nema nagrade za vodećeg strijelca u kalendarskoj godini, ali izgleda da je to mnogo značilo Kaneu.

“Rekao sam igračima prije utakmice kako ću to pokušati”, rekao je napadač Tottenhama. “I svi su mi pomogli u tome, morat ću ih odvesti na večeru ili nešto.”

Kane očito očajnički želi završiti 2017. godinu kao vrhunski europski strijelac – i bit će sretniji što će kupiti večeru za sve svoje suigrače.

“Ove godine bih rekao da sam se fizičk i poboljšao, oporavio od utakmice, pripremam se, jer imamo zauzet raspored. Samo se uvjeravam da sam spreman za svaku utakmicu, pravilno jedem, oporavljam se sa ledenim kupkama. Osjećam se spremni u najboljoj formi.”

[su_premierleague]

“Samo još dobivanje iskustva bi me trebalo učiniti mnogo boljim igračem.”

“Harry je igrač svjetske klase”, rekao je Pochettino. “Naravno, Messi i Ronaldo su različiti.”

“Danas mi navedite igrača na toj poziciji koju igra Harry Kane, a da je bolji od njega? Tko je bolji od Harry Kanea na njegovoj poziciji? Teško je reći da je najbolji, ali on je svima pokazao da je jedan od najboljih. Oborio je rekord u Premier ligi kojeg je postavio još u davna vremena Alan Shearer. Ako u proteklih sedam, osam ili devet godina viđamo Messija ili Ronalda, tu je sada i Harry među njima.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!