NaslovnicaVijestiHarry Kane otkriva što mu je Jude Bellingham rekao tijekom izvođenja penala...

Harry Kane otkriva što mu je Jude Bellingham rekao tijekom izvođenja penala na Allianz Areni

Napadač minhenskog Bayerna Harry Kane je u 57. minuti susreta protiv Real Madrida sa jedanaest metara pogodio za prednost bavarske momčadi. Dok se bivši napadač Tottenhama spremao izvesti jedanaesterac, njegov reprezentativni kolega Jude Bellingham prišao mu je i šapnuo mu nešto na uho prije nego što ga je sudac Clement Turpin zamolio da se makne s bijele točke.

“Nisam u tom trenutku znao što mi je rekao, ali sam nakon toga razgovarao s njim i rekao mi je da zna da ću pucati lijevo i da će to reći vrataru Andriju Lunjinu. Međutim, dobro sam pucao i zabio”, rekao je Kane i dodao:

“Vidio sam vratara kako se baca malo ranije i uspio sam reagirati na vrijeme. Nisam nikoga registrirao na terenu, pa ni Bellinghama i u tom trenutku nisam čuo što mi je rekao”.

Utakmica je završila rezultatom 2:2, pa će pitanje pobjednika ovog dvomeča i prolaska u finale Lige prvaka biti odlučeno sljedeće srijede kada je na rasporedu uzvrat u Madridu.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!