NaslovnicaVijestiHarry Kane se danas nije pojavio na treningu Tottenhama!

Harry Kane se danas nije pojavio na treningu Tottenhama!

Harry Kane se danas nije vratio na trening Tottenhama, nakon što mu je navodno rečeno da može napustiti klub.

Harry Kane se danas

Kane je krajem prošle sezone rekao Tottenhamu da želi napustiti sjeverni dio Londona, gdje je bio cijelu karijeri, te da želi ostati u Premier ligi.

Cijelo ljeto bio je snažno povezan sa Manchester Cityjem, ali razumljivo je da ga njegov klub ne želi prodati.

Kane se trebao vratiti na treninge jutros, nakon što je pauzirao nakon odlaska Engleske na Europsko prvenstvo, ali prema Sky Sportsu nije se javio u trening centar Enfield.

Prema Skyu, vjeruje se da Kane ima džentlmentski dogovor sa klubom da ih može napustiti ovog ljeta.

Ta je vijest navodno nedavno objavljena, a predsjednik Spursa Daniel Levy navodno je preokrenuo svoju prvobitnu odluku da igrač nije na prodaju.

Međutim, više se puta tvrdilo da momčad Premier lige neće prihvatiti manje od astronomskih 160 milijuna funti za prošlogodišnjeg osvajača zlatne kopačke.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!