NaslovnicaVijesti(VIDEO) Harry Kane u emisiji sa Garyjem Nevilleom: "Nikada nisam rekao da...

(VIDEO) Harry Kane u emisiji sa Garyjem Nevilleom: “Nikada nisam rekao da ću ostati u Tottenhamu”

Harry Kane otkrio je svoju želju da napusti Tottenham ovog ljeta u iskrenom intervju sa Garyjem Nevilleom, gdje je govorio o svojoj vezi sa predsjednikom Danielom Levyjem.

Harry Kane u emisiji

27-godišnjak je navodno rekao Spursima da želi napustiti klub ovog ljeta – među kojima su zainteresirani Manchester United, Manchester City i Chelsea. Kapetan Engleske je prošlog tjedna sa svojim bivšim trenerom razgovarao o svojoj budućnosti.

“Definitivno se očekuje konverzija s klubom. Želim igrati u najvećim utakmicama, u najvećim trenucima”, objasnio je Kane SkyBetu.

“Ove sezone gledam Ligu prvaka, gledam kako engleske momčadi tamo rade nevjerojatne stvari – a to su utakmice u kojima želim sudjelovati. Dakle ,to je trenutak u mojoj karijeri u kojem moram razmisliti i vidjeti gdje sam. Moramo voditi iskren razgovor i nadam se da možemo.”

Iako je hvalio sjajan odnos koji je uvijek imao sa Levyjem, Kane je rako da će u konačnici sve ovisiti samo o njemu i kako se on osjeća, a ne Levyju, dodajući da nikada nije obećao da će ostati u Tottenhamu cijelu svoju karijeru.

“Mislim da bi me želio prodati! Možda je razmišljao: ‘Ako bi dobio 100 milijuna za tebe, zašto ne bih?’ Znate li na što mislim? Toliko neću vrijediti u naredne dvije ili tri godine.”

“Nadam se da imamo dovoljno dobar odnos. Dao sam sve od sebe za klub, pa, bio sam tamo 16 godina svog života. Dakle, nadam se da možemo dobro i iskreno razgovarati i vidjeti gdje smo u tom aspektu.”

Kane je ove sezone bio u izuzetnoj formi, upisavši 32 gola i 16 asistencije u svim natjecanjima. Ali Tottenham se mučio i drugu će sezonu uzastopno završiti izvan mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!