NaslovnicaVijestiHarry Kane u Real Madridu? Los Blancosi nude dva igrača za zvijezdu...

Harry Kane u Real Madridu? Los Blancosi nude dva igrača za zvijezdu Tottenhama!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno želi napraviti veliki transfer na ljeto za napadača Tottenhama Harryja Kanea.

A kako bi se Kaneova cijena spustila sa čak 175 milijuna eura, Perez će, prema pisanu Don Baona, pokušati ponuditi jednog od ovih igrača: Gareth Balea ili Luku Modrića.

Ostaje za vidjeti hoće li Tottenham to prihvatiti, ali za njih bi to mogao biti pristojan posao ako ne budu nagovorili Kanea da ostane u klubu.

Budućnost engleskog internacionala nedavno je izgledala neizvjesno jer je Telegraph tvrdio da bi mogao izgledati kao da će napustiti Tottenham ako ove sezone ne uspiju osvojiti neki trofej ili se kvalificirati za Ligu prvaka.

Naravno, trenutna koronavirusna kriza znači da je teško reći kada će sezona biti dovršena, ali današnje vijesti da je Euro 2020 odgođen za godinu dnaa trebale bi pomoći da se više prostora napravi za klupsku sezonu.

Kane bi bez sumnje bio ogroman gubitak za Tottenham, ali Bale i Modrić su dva bivša igrača koja su blistala u svom vremenu provedenom u sjevernom Londonu, tako da bi to možda mogli uraditi ponovo.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!