NaslovnicaVijestiHarry Maguire: "Ja sam kapetan Manchester Uniteda. O meni se piše zbog...

Harry Maguire: “Ja sam kapetan Manchester Uniteda. O meni se piše zbog klikova”

Kapetan Manchester Uniteda Harry Maguire je prije tri godine kluba sa Old Trafforda košao 87 milijuna eura. Stigao je iz Leicestera kao najskuplji branič na svijetu.

Međutim, forma mu je znatno pala i više nije prva opcija novog trenera Erika ten Haga, no, trener engleske reprezentacije ga je svejedno pozvao za utakmice u Ligi nacija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Podsjećamo da je Engleska sa porazom od Italije (1-0) sinoć ispala iz skupine A Lige nacija.

“Ne razmišljam o tome što ljudi govore. Ako mogu napisati vijest o meni, a ja sam kapetan Uniteda, onda je to velika vijest”, rekao je 29-godišnjak nakon utakmice sa Talijanima.

“Oni to rade zbog klikova i takvih stvari. Ja sam otišao na Europsko prvenstvo nakon ozljede zbog koje nisam igrao osam tjedana. Nisam odigrao nijednu utakmicu i završio sam u momčadi turnira”, rekao je Maguire.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!