NaslovnicaVijestiHarry Maguire napušta Manchester United, ali ostaje u Premier ligi

Harry Maguire napušta Manchester United, ali ostaje u Premier ligi

Engleski reprezentativac Harry Maguire koji je ujedno i kapetan Manchester Uniteda, nezadovoljan je svojim statusom u klubu i želi napustiti Old Trafford.

Engleski mediji pišu kako je njegova sljedeća destinacija najvjerojatnije Aston Villa. Harry je u ovoj sezoni odigrao tek sedam utakmica u Premier ligi i 13 ukupno za Manchester United.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Minutaža Harryja Maguirea ove sezone iznosi tek nešto više od jednog poluvremena i to ga je natjeralo da razmišlja o odlasku ove zime. Podsjećamo da ga je United prije tri godine doveo na Old Trafford za rekordnih 87 milijuna eura iz Leicester Cityja.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!