NaslovnicaVijestiHarry Redknapp: On je jedini igrač Arsenala koji bi mogao zaigrati u...

Harry Redknapp: On je jedini igrač Arsenala koji bi mogao zaigrati u Tottenhamu

Bivši trener Tottenham Hotspura Harry Redknapp izjavio je kako je Alexis Sanchez jedini igrač Arsenala koji bi trenutno mogao igrati u prvih 11 njegovog bivšeg kluba.

Harry Redknapp pričao o Alexisu Sanchezu

Arsenal je završavao iznad velikog rivala u Premier ligi u posljednja dva desetljeća, a ta tradicija bi se mogla prekinuti ove sezone, u kojoj Tottenham igra sjajno.

Spursi su trenutno drugi na tabeli, te imaju čak 14 bodova više od Arsenala, ali su odigrali i utakmicu više, a Redknapp smatra da su trenutno daleko ispred ‘Topnika’.

Engleski stručnjak, koji je trenirao Tottenham u periodu od 2008. do 2012. godine, izjavio je: “Alexis Sanchez je jedini igrač Arsenala koji bi mogao igrati u početnoj postavi Tottenhama.”

“Spursi izgledaju potpuno drugačije ove sezone i puno su bolji od Topnika, koji su 20 godina dominirali u sjevernom Londonu. Glavni razlog je taj što je Arsenal potrošio milijune na prosječne igrače u prethodnih par godina.”

“Bilo je lako vidjeti koliko je dobar Sanchez još dok je igrao u Barceloni, i treba poštovati Wengera jer je uspio dovesti takvog igrača u klub, ali ostali igrači koje je doveo u protekle dvije ili tri godine jednostavno nisu dovoljno dobri.”

Iako u posljednjih par utakmica nije briljirao, kao ni ostatak tima, Sanchez igra veoma dobro ove sezone, što dokazuje i nominacija za igrača godine u Premier ligi.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!