NaslovnicaVijestiHarryju Maguireu rečeno da napusti Manchester United i ode u Chelsea

Harryju Maguireu rečeno da napusti Manchester United i ode u Chelsea

Bivši veznjak Arsenala, Emmanuel Petit rekao je Harryju Maguireu da napusti Manchester United prije isteka prijelaznog roka i prijeđe u Chelsea.

Kapetan Uniteda izostavljen je iz početnih 11 tijekom pobjede nad Liverpoolom od 2-1 u ponedjeljak i suočava se s borbom za povratak na svoje mjesto.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bivši veznjak Arsenala, Chelseaja, Barcelone i Monaca, Petit smatra da će se Maguire sada morati zadovoljiti ulogom rezerve na Old Traffordu.

Kapetan Manchester Uniteda povezivan je sa šokantnim prelaskom u Chelsea posljednjih tjedana.

“Što se mene tiče, nisam siguran da je budućnost Harryja Maguirea u Manchester Unitedu”, rekao je Petit.

“Mislim da su stvari otišle predaleko. Da sam ja Maguire, vjerojatno bih razmišljao o odlasku. Osjećao bih se nesigurno. Izgubio sam vrpcu, nisam više kapetan, izgubio sam mjesto u momčadi. I sada sam na klupi. Kada ga pogledam, moj prvi osjećaj je ‘ovaj tip je psihički uništen’.

Mora donijeti veliku odluku. Ako želi igrati za Chelsea, to bi moglo biti dobro za njega. Mislim da bi to bila dobitna situacija za Chelsea i Maguirea. Da sam ja Maguire, napustio bih Manchester United odmah”, zaključio je Emmanuel Petit.

Malo je vjerojatno da će se Chelsea vratiti po Maguirea, jer su potpisali Wesleyja Fofanu iz Leicester Cityja za 70 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!