NaslovnicaVijestiHasan Salihamidžić priznao da je Bayern München pokušao potpisati Erlinga Haalanda

Hasan Salihamidžić priznao da je Bayern München pokušao potpisati Erlinga Haalanda

Hasan Salihamidžić je priznao da su Bavarci vodili pregovore s Haalandom i imali želju da ga potpišu. No, napadač je na kraju odlučio pridružiti se Manchester Cityju.

“Imali smo nekoliko razgovora, naravno, to nije tajna. Imali smo na umu stvari koje bismo mogli provesti. Na kraju nije išlo iz mnogih razloga. Ne želim kriviti igrača. Izabrao je ono što misli da je bolje za njega.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bayern München želio je potpisati Haalanda kao dugoročnu zamjenu za Roberta Lewandowskog, što je dovelo do toga da poljski reprezentativac osjeća nepoštivanje od kluba. Lewandowski je ovog ljeta odlučio napustiti Bayern i preći u Barcelonu.

Norveški napadač ovog je ljeta iz Borussije Dortmund prešao u Manchester City. Engleski klub je za njegov transfer platio 60 milijuna eura.

Haaland je prošle sezone odigrao 30 utakmica za Borussiju Dortmund u svim natjecanjima i postigao 29 golova. Sjajni Norvežanin postigao je tri pogotka za Manchester City u prve tri utakmice Premier lige.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!