NaslovnicaVijesti"Hazard i Costa su krivi za loše rezultate"

“Hazard i Costa su krivi za loše rezultate”

Legendarni Gianfranco Zola u razgovoru za britanske medije okrivio je Hazarda i Costu kao glavne krivce za loše ovosezonske rezultate Chelseaja.

Hazard i Costa su krivi

Nastupi Chelseaja ove sezone su ispod svih očekivanja. Londonski klub je u dosadašnjih 12 kola zabilježio samo tri pobjede, a Gianfranco Zola glavne krivce za to vidi u Edenu Hazardu i Diegu Costi.

“Postoji samo jedan ubjedljiv razlog za slab početak sezone, a to je loša forma ključnih ofanzivnih igrača Hazarda i Coste. Chelsea je definitivno spustio odbrambene standarde koje je postavio prošle godine, tako da su igrači izgubili samopouzdanje i uslijedili su loši rezultati”, kazao je Zola novinarima u Londonu, te dodao:

“Klub apsolutno može da preokrene ovakvo stanje, te smatram da su Hazard i Costa su krivi glavni krivci, jer oni se moraju probuditi..”, kaže Zola.

Inače, Zola je tijekom karijere sedam godina nastupao za Chelsea i u južnom Londonu je otvorio i prodavnicu sladoleda. Trenutno vodi Al-Arabi.

Jose Mourinho je dogovorio preuzimanje Manchester Uniteda na kraju sezone, tvrdi italijanski Tuttomercato.

Čak i ako dobije otkaz vjerovatno će ostati u Engleskoj. Kako tvrdi Tuttomercato, Mourinho je dogovorio s čelnicima Uniteda preuzimanje kluba na kraju sezone, kada Van Gaalu istekne ugovo

Mourinho je bio jedan od mogućih Fergusonovih nasljednika u Unitedu, ali je odbio tu funkciju i odlučio doći u Chelsea.

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!