NaslovnicaVijestiHazard konačno progovorio o produženju ugovora!

Hazard konačno progovorio o produženju ugovora!

Eden Hazard kojeg se u zadnje vrijeme sve češće i sve glasnije povezuje s prelaskom u Real Madrid jer odbija potpisati novog ugovor sa svojim sadašnjim klubom. No, konačno je i najbolji igrač Premier lige u prethodnoj sezoni progovorio o mogućem produženju ugovora i na taj način razveselio navijače Chelseaja.

hazard konačno progovorio

Situacija je vrlo slična i s suigračem iz Chelseaja i reprezentacije Thibautom Courtoisom, 25-ogodišnji vratar Chelseaja ima ugovor do ljeta 2019. godine. Eden Hazard, 27-ogodišnji krilni napadač ima ugovor do ljeta 2020. godine što znači još 2 i pol godine.

[su_cashout]

U trenutku kada Hazardu istekne ugovor on će imati 29 godina i istek tog ugovora nije niti izbliza uskoro i mnogi smatraju kako su mediji previše digli paniku oko produženja tog ugovora. Naime, Hazard ima na stolu ponudu koja će ga učiniti najbolje plaćenim igračem Premier lige, no navodno ne želi potpisati taj ugovor koji će ga dodatno vezati za Chelsea jer želi ići u Real Madrid.

Dobre vijesti za navijače Chelseaja

Navijači Chelseaja dugo su čekali ovako dobru vijest. Svakodnevno se može čuti o interesu Real Madrid za Courtoisem i Hazardom, no Hazard je sada konačno progovorio o produženju ugovora:

  • “Potpisati ćemo novi ugovor. Prvo će Thibaut, a onda ću i ja!”  – potvrdio je Eden Hazard

[su_bet365_100_bonus]

Prošle sezone Chelsea se na krilima sjajnog Hazard prošetao do titule. Može se reći kako je Conteova momčad teško ušla u sezonu, ali do kraja godine dokazali su da su najbolja momčad na otoku. Vrlo slična situacija je ove sezone sa Guardiolinim Cityjem.

Hazard ove sezone igra sjajan nogomet, no ušao je u sezonu nakon duže ozlijede i trebalo mu je malo vremena da “nadođe”, a ulogu najboljeg igrača lige u ovom trenutku preuzeo je njegov sunarodnjak Kevin De Bruyne. Hazard je ove sezone postigao 9 golova i 8 asistencija, no bez obzira na statistiku njegovu utjecaj na igru Chelseaja je puno veći nego li primjerice Firminov utjecaj na igru Liverpoola, a ima 16 postignutih golova i 8 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!