NaslovnicaVijestiHAZARD NIJE JEDINI: Real Madrid do kraja prelaznog roka sprema ponudu za...

HAZARD NIJE JEDINI: Real Madrid do kraja prelaznog roka sprema ponudu za još jednu zvijezdu Chelseaja!

Chelsea je upisao dvije pobjede u prve dvije utakmice u novoj sezoni Premier lige pod vodstvom novog trenera Maurizija Sarrija.

Real Madrid želi Marcosa Alonsa

‘Plavci’ su oduševili navijače pobjedama protiv Huddersfielda, te najvećeg rivala Arsenala, s obzirom da sada igraju znatno drugačijim stilom igre nego što su igrali pod vodstvom Antonija Contea.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

U klub je, zajedno sa Sarrijem, stiglo i nekoliko novih pojačanja. U pitanju su veznjaci Jorginho, koji je stigao iz Napolija za 57 miliona eura, te Mateo Kovačić, koji je stigao na posudbu iz Real Madrida, kao i novi golman Kepa Arizabalaga, koji je stigao iz Athletic Bilbaa za nevjerovatnih 80 miliona eura, postavši tako najskuplji golman svih vremena.

S druge strane, klub je napustio Thibaut Courtois, koji je otišao u redove Real Madrida za samo 35 miliona eura. Belgijski reprezentativac se dugo vremena povezivao sa odlaskom u ‘kraljevski’ klub, a želja mu se konačno ispunila. Nema sumnje kako je prioritet uprave Chelseaja zadržavanje još jedne zvijezde koja se povezuje sa odlaskom na Santiago Bernabeu, a riječ je o Edenu Hazardu.

[su_bet365_100bonus]

Iako je prelazni rok u Premier ligi završen, klubovi iz La Lige imaju vremena do kraja ovog mjeseca za dovođenje novih pojačanja, te njegov ostanak u londonskom klubu još uvijek nije u potpunosti siguran. Engleske novine Mirror pišu kako Los Blancosi još uvijek nisu osdustali od dovođenja 27-godišnjaka, te da će poslati još jednu ponudu u narednih nekoliko dana. Ipak, ovaj put ponuda se neće odnositi samo na Hazarda, već i na defanzivca ‘Plavaca’ Marcosa Alonsa, koji je velika želja novog trenera ‘kraljeva’ Julena Lopeteguija.

Eden Hazard je nakon pobjede na derbiju protiv Arsenala u intervjuu za Telegraph rekao: “Ne želim još razgovarati o mojoj budućnosti. Mnogo toga je rečeno, ali u ovom trenutku sam sretan. Imam još dvije godine ugovora i vidjet ćemo što će se dogoditi. Da li ću otići ove godine? Ne.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

BAYERNU je ovo prva sezona nakon 12 godina u kojoj nije...

0
Ovo je prva sezona nakon 12 godina, odnosno od 2011./2012., u kojoj BAYERNU nije uspjelo osvojiti nijedan trofej. Momčad pod vodstvom trenera Thomasa Tuchela...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!