NaslovnicaVijestiHazard otkrio tko je najbolji nogometaš svih vremena po njegovom mišljenju

Hazard otkrio tko je najbolji nogometaš svih vremena po njegovom mišljenju

Igrač Chelseaja Eden Hazard izjavio je da je trenutni trener Real Madrida Zinedine Zidane bio njegova inspiracija dok je odrastao.

Hazard otkrio tko je najbolji nogometaš

Belgijski krilni napadač pohvalio je bivšeg francuskog reprezentativca, te zvijezde Juventusa i Real Madrida, koji je igrao sjajno u velikim utakmicama u svojoj karijeri.

“On je najbolji kada”, izjavio je Hazard za službenu stranicu Chelseaja.

“Imao je eleganciju u svojoj igri. Nije bio brz, ali je mogao sve sa loptom. Postigao je mnogo važnih golova u finalima, poput onog na Svjetskom prvenstvu i u Ligi prvaka.”

Također je pružio podršku svom suigraču Willianu, koji igra sjajno ove sezone i jedna je od rijetkih svijetlih točaka u timu Chelseaja.

“On je postigao neke vrlo važne golove iz nekoliko slobodnih udaraca. Igrao je svaku utakmicu ove sezone na visokoj razini, nije imao uspone i padove. Dao je sve za momčad ove sezone.”

25-godišnjak je imao težak početak ove sezone, ali u posljednje vrijeme se vraća u staru prepoznatljivu formu. U ponedjeljak je svojim golom protiv Tottenhama pomogao Leicester Cityju da dođe do titule.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!