NaslovnicaVijestiHAZARD RAZBIJESNIO NAVIJAČE CHELSEAJA: Evo što je rekao o svom bivšem klubu!

HAZARD RAZBIJESNIO NAVIJAČE CHELSEAJA: Evo što je rekao o svom bivšem klubu!

Novo pojačanje Real Madrida Eden Hazard danas je dao zanimljiv intervju, u kojem je blago kritizirao svoj bivši klub Chelsea pohvalivši, kako kaže, strasne navijače Los Blancosa.

Hazard kritizirao navijače Chelseaja

Belgijski reprezentativac je proteklog ljeta stigao na Santiago Bernabeu za cifru od 100 miliona eura, te je sa španjolskim velikanom potpisao petogodišnji ugovor.

Prije nego što je došao, on se dugo vremena povezivao sa Real Madridom, a i u nekoliko navrata je priznao kako mu je oduvijek bila želja obući bijeli dres, te igrati pod vodstvom svog idola Zinedinea Zidanea. Od početka sezone, on je skupio samo jedan nastup, a kako priznaje već je primjetio razliku između navijača Real Madrida i Chelseaja, izjavivši kako je ‘katastrofa’ kada Madriđani izgube.

U intervjuu za službenu stranicu UEFA-e, rekao je: “Mislim da su ovdje navijači doista navijači. U Engleskoj nema toliko navijača, ljudi tamo vole nogomet, i to svi, mladi, odrasli, tinejdžeri, svi se zanimaju za nogomet, ali nisu toliko fanatični kada je u pitanju navijanje za njihov tim.”

Zatim je nastavio: “Dok sam bio u Chelseaju, kada bismo izgubili svi bismo bili razočarani, kao što su bili i navijači, ali nikad nisam osjećao kako je to nešto katastrofalno. Ovdje u Španjolskoj je drugačije. Nogomet je navijačima sve na svijetu, a na nama igračima je da damo sve od sebe.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!