NaslovnicaVijestiHazardov otac: Moj sin nije mašina!

Hazardov otac: Moj sin nije mašina!

Belgijski reprezentativac i član londonskog Chelseaja, Eden Hazard, ove sezone igra vrlo loše i nije ni sjena igrača koji je proteklih godina briljirao u dresu Plavaca, te je u posljednje vrijeme stalno na udaru kritika od strane navijača.

Hazardov otac Chelsea forsira Edena da igra i pored povrede!

Hazardov otac stao je u njegovu odbranu istakavši da su iz Chelseaja prisilili njegovog sina da igra utakmicu u Ligi prvaka protiv ekipe PSG-a i pored problema sa povredom koja ga muči u posljednje vrijeme.

25-godišnji Belgijanac je dobio velike zvižduke sa Stamford Bridgea prilikom izlaska iz igre protiv PSG-a u 77. minuti utakmice. Bivši igrač Lillea, koji nije postigao pogodak u Premier ligi još od maja 2015. godine, povrijedio je prepone u januaru protiv Crystal Palacea i njegov otac tvrdi da se nije u potpunosti oporavio.

U izjavi za belgijski novine Le Soir, Hazardov otac je rekao: “Trenutno stanje Edena je vrlo teško zbog povrede i upale prepona, koje ga muče posljednja tri ili četiri mjeseca. Povreda nije ozbiljnija, ali bolovi su nepodnošljivi. Jake bolove je osjećao i na utakmici protiv PSG-a prije nego što je tražio izmjenu.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

“Umjesto da mu daju vremena da se odmori i u potpunosti i pravilno oporavi, oni ga tjeraju da igra, samo zbog toga što je to bila izuzetno važna utakmica. On jednostavno nije imao izbora.”

“Ne postoji igrač koji u svojoj karijeri nije imao i uspone i padove. Od početka svoje profesionalne igračke karijere, ovo je prvi put da ima ovakvu vrstu problema. Moj sin nije mašina”, zaključio je Hazardv otac.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!