NaslovnicaVijestiHenderson izviždan: Engleski navijači tvrde da je odlaskom u Saudijsku Arabiju pogazio...

Henderson izviždan: Engleski navijači tvrde da je odlaskom u Saudijsku Arabiju pogazio borbu za LGBT prava

Engleska je u petak pobijedila Australiju s 1:0 u prijateljskoj utakmici na Wembleyu, no u 62. minuti domaći navijači izviždali su Jordana Hendersona. Henderson je preuzeo kapetansku ulogu umjesto Harryja Kanea, koji je ostao na klupi. Mnogi su se zapitali zašto su Englezi izrazili negodovanje prema ovom legendarnom veznjaku.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Naravno da nije ugodno kada ti zvižde vlastiti navijači, ali kad god sretnem nekoga na ulici uvijek mi kaže lijepe stvari. To neće promijeniti ono što ja radim za svoju zemlju. Svaki put dajem sve od sebe”, rekao je Henderson nakon utakmice.

Odgovor na pitanje zašto je Henderson izviždan brzo je stigao iz LGBTQ+ organizacija koje su istaknule da je poznati nogometaš svojim prelaskom u Saudijsku Arabiju prekršio svoje princip. Henderson, bivši kapetan Liverpoola, koji je ovog ljeta prešao u Al-Ettifaq u Saudijskoj Arabiji, dok je nosio dres Redsa javno je podržavao prava LGBTQ+ osoba.

Navode da je sada, prema njihovom mišljenju, izdao njihovu borbu za prava s obzirom na odlazak u zemlju u kojoj je homoseksualnost strogo zabranjena. Nakon što je čuo njihovo objašnjenje, Henderson se odlučio ponovno izjasniti.

“Ne mogu reći da sam iznenađen i razumijem razloge za to. Očito, gledam na to drugačije. Ali razumijem to i moram se nositi s tim”, rekao je Henderson.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!