NaslovnicaVijestiHenderson: Nikada neću zaboraviti što je Mourinho uradio Liverpoolu

Henderson: Nikada neću zaboraviti što je Mourinho uradio Liverpoolu

Henderson priznaje da nikada neće zaboraviti što je portugalski stručnjak uradio prema njegovom klubu. Liverpoolov kapetan Jordan Henderson će izvesti svoj tim na Anfield večeras, znajući da će ih pobjeda nad svojim starim rivalima Manchester Unitedom odvesti na vrh Premier lige. Izjednačit će se sa bodovima Manchester Cityja i Arsenala.

henderson

Rođen u Sunderlandu, veznjak traži osvetu nakon poraza u ligi od Manchester Uniteda prošle sezone.

Jose Mourinho je napravio čvrst početak života kao menadžer Crvenih vragova, ali Henderson će biti u nadi da će nanijeti patnju portugalcu na isti način na koji je on to učiniop Liverpoolu sa Chelseajem još u travnju 2014. godine.

screenshot_24

UPLATI!
Redsi su, po prvi put u 24 godine bili vrlo blizu osvajanja titule, samo da se Gerrard nije okliznuo i dopustio Dembi Ba čist put prema golu i za pobjedu Plavaca pod portugalčevim vodstvom. Sigurno se sjećate tih trenutaka.

U pravom stilu Mourinha, 53-godišnjak je igrao sa obrambenom disciplinom i to je napravilo ružnu utakmicu u kojoj su igrači Liverpoola kasnije bili frustrirani.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, iako se Henderson bori da izbaci tu sliku Mourinha kako trči prema navijačima na kraju Anfield roda, iz glave, on je spreman da pobjedom večeras ostavi sve to u prošlosti.

“Ja nikada neću zaboraviti kako su igrali tu utakmicu”, Henderson je rekao za Times.

“Bilo je vrlo spora utakmica i on su je ‘presjedili’. Bilo je teško gledati. Autevi, gol-autevi, izvođenje istih je trajalo stvarno dugo i vrijeme je radilo u njihovu prednost, jer su dobili rezultat po koji su došli – to je imalo veliki utjecaj na naš neuspjeh u ligi.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!