NaslovnicaVijestiHenrikh Mkhitaryan objasnio razliku između Jose Mourinha i Arsene Wengera

Henrikh Mkhitaryan objasnio razliku između Jose Mourinha i Arsene Wengera

Henrikh Mkhitaryan je odigrao vrlo dobru utakmicu u svojoj drugoj za Arsenal. Armenski igrač zabilježio je tri asistencije u pobjedi Topnika protiv Evertona, gdje je bilo 5-1 prošlog vikenda, dajući podsjetnik Jose Mourinhu za što je on sposoban.

Henrikh Mkhitaryan objasnio

Manchester United je upotrijebio Mkhitaryana da dovede Alexis Sancheza iz Arsenala u transferu koji je izgleda odgovarao objema ekipama.

Sanchez je bio spreman napustiti stadion Emirates u besplatnom transferu na ljeto, tako da zamjena za Mkhitaryana predstavlja dobar posao za Arsene Wengera.

Menadžer Arsenala će se nadati da će Mkhitaryan ponoviti svoju izvrsnu izvedbu od prošlog tjedna kada se Topnici danas sastanu sa Tottenhamom.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Čini se da je Arsenal savršeno uklopio Mkhitaryana, koji je ‘otjeran’ od strane Mourinha na Old Traffordu.

Stil igre Topnika savršeno odgovara Mkhitaryanu i načinu na koji on voli igrati. I pod Wengerom sada igra za menadžera koji ga neće javno kritizirati.

Bivši igrač Borussije Dortmund otvorio se o razlikama između Wengera i Mourinha, tvrdeći da je Francuz mnogo smireniji od menadžera Manchester Uniteda.

“Mourinho je puno tražio od igrača”, izjavio je Mkhitaryan za SFR Sport. “Zaista puno, bilo je jako teško.”

“Arsene Wenger je prijateljski nastrojen, razumije, može razmišljati o situacijama igrača, smireniji je i to je najveća razlika.”

Unatoč tome što je prošlog mjeseca prekinuo svoju kratku karijeru u Manchester Unitedu, 29-godišnjak i dalje vjeruje da je imao utjecaja u svom vremenu provedenom na Old Traffordu.

“Mislim da sam ostavio dojam u Manchester Unitedu, iako sam imao poteškoća,” rekao je Mkhitaryan.

“Osvojili smo tri trofeja za godinu i pol, to ne može svaki klub.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Osvojili smo Europsku ligu, postigao sam gol. Ako ljudi kažu da nemam dovoljno uspjeha, to je njihovo mišljenje, ali mogu reći da sam imao mnogo uspjeha u tom klubu.”

Čini se da je Mkhitaryan prevladao svoj teški početak života u Manchester Unitedu kada je započeo sezonu 2017/18.

Ali izgubio je svoje mjesto u startnoj liniji, a Mourinho je konačno shvatio da ga može upotrijebiti da dovede Sancheza. Bit će zanimljivo vidjeti koji klub će do kraja sezone dobiti više.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!