NaslovnicaVijestiHenryju prekipjelo: Zbog ovoga će obrisati profile sa društvenih mreža

Henryju prekipjelo: Zbog ovoga će obrisati profile sa društvenih mreža

Thierry Henry odlučio je da se povuče sa svih društvenih mreža, otvoreno iskazavši razloge svog nezadovoljstva, te istakavši manjkavosti u vezi s regulisanjem sadržaja na istima.

Legendarni bivši reprezentativac Francuske i nekada nogometaš Arsenala i Barcelone Thierry Henry, poručio je kako će sutra izbrisati sve svoje profile s društvenih mreža, a pojasnio je i zašto.

Henry je nezadovoljan što je na društvenim mrežama toliko rasprostranjeno i malo kažnjivo zlostavljanje drugih korisnika, a ističe kako je jednostavno napraviti račun i ostati anoniman.

“Sutra ću obrisati svoje profile na društvenim mrežama, sve dok ljudi koji imaju moć ne budu u stanju regulisati platforme sa istom žestinom kako to rade kada se krše autorska prava. Količina rasizma i zlostavljanja koja se ogleda u psihičkoj torturi drugih je previše toksična da bi se to moglo zanemariti”, poručio je Henry i dodao:

“Mora postojati neka odgovornost. Previše je jednostavno napraviti račun, koristiti ga za zlostavljanje i maltretiranje drugih i ostati anoniman. Dok se to ne promijeni ugasit ću svoje račune na svim platformama. Nadam se da će se to desiti brzo.”

Henry je nakon završetka igračke karijere radio kao trener, a posljednji klub bio mu je Montreal Impact. Napustio ga je u veljači 2021. godine zbog porodičnih razloga.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!