NaslovnicaVijestiHeroj Argentine noćas se rasplakao, a onda ponovio isti postupak koji je...

Heroj Argentine noćas se rasplakao, a onda ponovio isti postupak koji je izazvao kontroverze na Svjetskom prvenstvu

“Nisam to trebao uraditi. Taj potez je jedina stvar na koju nisam ponosan na SP-u. Bila je to glupost koju sam učinio, ali sam to napravio i na Copa Americi godinu dana ranije, gdje sam također osvojio Zlatnu rukavicu.”


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Jedan prijatelj mi je prije ceremonije u Kataru rekao da ne vjeruje da ću opet napraviti istu stvar, ali me nije bilo briga što radim i što drugi govore. Nakon svih kritika napravio sam to opet i kada sam malo razmislio. Žao mi je i to je nešto na što se ne ponosim.”

Emiliano Martinez je nedavno objasnio svoj postupak kojim je šokirao svijet. Nakon što je osvojio Zlatnu rukavicu kao najbolji golman SP-a, prvo ju je mahnuo prema navijačima, a zatim ju je stavio na svoje međunožje i okrenuo se prema publici, koristeći nagradu kao falusni simbol.

Nakon što je njegov potez na SP-u izazvao opću osudu, Martinez je ponovio isti čin pred publikom nakon pobjede Argentine nad Panamom.

Emiliano Martinez je na utakmici u Buenos Airesu ponovio svoj primitivni potez s replikom trofeja SP-a koju je dobio na prvenstvu u Kataru. Prije toga je plakao tijekom intoniranja argentinske himne.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!