NaslovnicaVijestiHeroj Uniteda pokazao klasu u svlačionici: Zaštitio suigrača od alkohola

Heroj Uniteda pokazao klasu u svlačionici: Zaštitio suigrača od alkohola

Heroj finala FA Kupa Kobbie Mainoo svojim potezom tijekom slavlja Manchester Uniteda nakon utakmice pokazao je da njegovo brzo razmišljanje nije samo nešto što demonstrira na terenu.

Mainoov pogodak u prvom poluvremenu na Wembleyju, kada je United već vodio 1:0, pokazao se ključnim jer je ekipa Erika ten Haga pobijedila rivala Manchester Cityja i osvojila FA Kup. Veznjak Uniteda pokazao se herojem i tijekom slavlja, kada su igrači uživali u svojoj pobjedi u svlačionici.

Lisandro Martinez je tijekom slavlja okupio sve igrače za zajedničku fotografiju s peharom, a zatim je poprskao ekipu i menadžera šampanjcem. Umjesto da se prepusti zabavi, Mainoo je zgrabio suigrača Amada Dialla i sklonio ga od alkohola. Naime, 21-godišnji Diallo je musliman, a poznato je da ova vjera ima stroga pravila po pitanju konzumacije alkohola.

Ostatak ekipe Uniteda je prihvatio šampanjac koji im je točen, a Mainoo i Diallo su ostali po strani nakon što je mladi engleski veznjak priskočio u pomoć suigraču. Slavlje će se nastaviti i narednih nekoliko dana, nakon što je United osvojio svoj 13. FA Kup i osigurao nastup u Europi za sljedeću sezonu.

Najnovije vijesti

Večeras Francuska kreće u pohod na trofej, a Mbappe na svoj...

0
Nove tri utakmice na rasporedu su danas na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a vrhunac četvrtog dana natjecanja je susret između Austrije i Francuske koji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!