NaslovnicaVijestiSon o iskustvu u vojsci: Prva dva dana ostali nisu razgovarali sa...

Son o iskustvu u vojsci: Prva dva dana ostali nisu razgovarali sa mnom

Zvijezda Tottenhama Son Heung-min iskoristio je pauzu zbog koronavirusa kako bi odslužio vojni rok u Južnoj Koreji, te tako oduži dug svojoj domovini, rame uz rame sa ostalim vojnicima.

Son o iskustvu u vojsci

Zvijezda Spursa nedavno se vratila u London te se priključila treninzima, a u razgovoru za engleske medije otkrio je kako mu je bilo, ali da o dosta stvari i ne smije baš pričati.

“Bilo je to dobro iskustvo, ne smijem govoriti o svemu što sam radio, ali uživao sam. Svi dečki su bili ljubazni. Tri tjedna su bila teška, ali pokušao sam uživati u njima. Ne znam kako je bilo drugima, ali meni su ta tri tjedna bila jako duga”, rekao je Son, te je opisao svoj odnos sa drugim vojnicima.

“Naravno, prvog dana se nismo poznavali pa je bilo malo čudno, ali uskoro smo se upoznali i stalno provodili vrijeme zajedno. Kad si u sobi s 10 ljudi, postanete bliski. Radili smo zajedno, pomagali jedni drugima i to je bilo fantastično. Prva dva dana dečki nisu uopće mogli razgovarati sa mnom, ali poslije su se već počeli šaliti. Na kraju smo svi uživali u međusobnom društvu.”

Ipak, priznao je da su mu nedostajali suigrači, koji su mu priredili emotivan doček. Natjecanje u Premier ligi se nastavlja 17. lipnja.

“Kad sam se vratio, bio sam vrlo uzbuđen, pogotovo nakon služenja vojnog roka. Ne znam kako su se drugi dečki osjećali, ali meni su nedostajali. Bilo mi je drago opet vidjeti Kanea, Ndombelea, sve suigrače. Nevjerojatan je osjećaj kad smo svi zajedno nasmijani. S tim dečkima provodim skoro više vremena nego s obitelji, a način na koji su mi izrazili dobrodošlicu bio je vrlo emotivan”, završio je Son.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!