NaslovnicaVijestiHeynckes uzburkao javnost: On je najbolji igrač u Evropi i uradio bi...

Heynckes uzburkao javnost: On je najbolji igrač u Evropi i uradio bi sve kako bi ga doveo u Bayern

Trener Bayern Münchena, Jupp Heynckes, jučer je dao opširan intervju za Kicker za koji je iznio neka zanimljiva razmišljanja o mnogim igračima koji trenutno igraju središnju ulogu u europskom nogometu. Jedan igrač se posebno ističe, a Heynckes nije krio kako bi ga volio vidjeti u ekipi Bayerna.

On je najbolji igrač u Evropi

Heynckes ja dao posebnu pohvalu za igrača koji je u Njemačkoj već blistao, kao član Wolfsburga, a trenutačno je jedna od najvećih zvijezda Premier League. Naravno, riječe je o Kevin de Bruyneu, za kojeg je 72-godišnji strateg Bayerna, rekao kako bi uradio sve što je u njegovoj moći da ga dovede u Bayern.

“De Bruyne prošle sezone nije igrao najbolje, ali to je igrač kojeg se isplati čekati. U svom timu na toj ​​poziciji morate imati takvog igrača. On je daleko najbolji igrač u Europi u ovom trenutku”, rekao je Heynckes.

>> Manchester United već odlučio koji će broj Alexis Sanchez nositi na Old Traffordu

Heynckes ima mnogo lošije mišljenje o drugoj zvijezdi, koja živi u Manchesteru, Paulu Pogbi, koji je, po njegovu mišljenju, razočarao sve od dolaska iz Juventusa.

[su_bonus]

“Ko je veliko pojačanje? Paul Pogba je koštao  Manchester United 105 milijuna eura. Da li se pokazao kao veliko pojačanje?” zapitao se Heynckes, koji se također dotakao i Kolumbijca James Rodriguez, koji u Bayernu igra sve bolje i bolje.

“Mislim da se može  vidjeti kako je sretan ovdje. U potpunosti je integriran u tim, te je svjestan da ukoliko i pogriješi na terenu da zbog toga neće odmah letjeti van. Dobro se razumijemo i nadam se da će u budućnosti igrati još bolje.” rekao je Heynckes, koji se također dotakao i Arthura Vidala, koji se neprestano povezuje sa Chelseajom.

[su_premierleague]

„U njegovom slučaju, nema pritiska. On ima ugovor do 2019. Ako bude igrao dobro, Bayern će se razmišljati o novom ugovoru i nadam se da ćemo u nastavku sezone gledati starog Vidala.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!