NaslovnicaVijestiHiddink otkrio šta je potrebno da se Hazard vrati u najbolju formu

Hiddink otkrio šta je potrebno da se Hazard vrati u najbolju formu

Hiddink otkrio šta je potrebno da se Hazard vrati u najbolju formu. Belgijanac je prošle sezone zapalio Premiership, ali još uvijek nije pogodio formu na Stamford Bridge-u ove sezone. Novi trener Chelseaja Guus Hiddink želu da Eden Hazard ponovo otkrio svoj “ego”, kako bi se vratio u svoju najbolju formu.

Hiddink otkrio šta je potrebno da se Hazard vrati

Belgijski internacionalac je imao vrlo lošu sezonu do sada, što ga je spriječilo da pomogne svojoj momčadi u odbrani titule, ali prošle sezone mu je ta super forma koju je imao pomogla da osvoji titulu.

Ova sezona mu je također bila puna glasina o njemu i Mourinho i svađama koje su se navodno dešavale među njima.

Mediji su proglasili Hazarda, Fabregasa i Costu glavnim krivcima za otkaz Jose Mourinha, pa čak su to uradili i neki navijači Plavaca.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Hiddink ima cilj da vrati Chelsea na pravi put i nada se da će njegovi igrači pokazati svoju pravu sposobnost do kraja sezone. Hazard je ključ te ambicije.

“Imao je sjajnu prošlu sezonu, a normalno je da ponekad imate i lošu formu poslije toga”, rekao je Hiddink.

“Ali mislim da on ponovo može biti naš ključni igrač. On je ključni igrač Belgije, ali i ovdje će biti kada se vrati u formu.”

“Nije imao sreće, jer je bio povrijeđen nedavno, što je još jedan korak nazad. Moramo da vratimo taj njegov ‘ego’ i samim tim će doći ta forma iz prošle sezone.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!