NaslovnicaVijestiHigijeničara na stadionu Messijev autogram skupo koštao: Odmah dobio otkaz

Higijeničara na stadionu Messijev autogram skupo koštao: Odmah dobio otkaz

Higijeničar stadiona Inter Miamija dobio je otkaz jer je prekršio klupska pravila nakon što je uhvaćen kako traži autogram od Lionela Messija. Cristian Salamanca, Kolumbijac, stigao je na svoju smjenu na stadionu DRV PNK tačno u trenutku kada se MLS klub pripremao za utakmicu protiv Orlando Cityja u Liga kupu.

Bila mu je to prva smjena u tvrtki koja je bila zadužena za čišćenje terena, ali ispostavilo se da je to također bila i njegova posljednja smjena.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Bio je zadužen za čišćenje prostora u blizini mjesta gdje su dvije momčadi trebale stići prije početka utakmice u Fort Lauderdale Areni, a već je ranije osjetio priliku za susret sa svojim idolom, pa je ispod uniforme nosio dres Argentine.

Sergio Busquets i Jordi Alba brzo su izašli iz autobusa, a Messi je bio posljednji koji je izašao dok je ekipa ulazila na stadion. Kada je osvajač Svjetskog prvenstva napokon stigao, Salamanca je uspio privući njegovu pažnju dozivajući ga te mu je pokazao svoj skriveni dres.

Južnoamerikanac se prisjetio događaja te je objasnio da njegovi nestašluci nisu promakli pažnji zaštitara. Ispričao je svoju priču argentinskim novinama:

“Bio sam zadužen za čišćenje kupaonica u dijelu gdje autobusi parkiraju. Srećom, bio sam vani kada je autobus stigao, pa su svi igrači izašli. Messi je bio posljednji koji je izašao. Viknuo sam mu: ‘Hej, svjetski prvak!’ Zatim sam podigao svoju uniformu i imao sam pripremljen dres argentinske reprezentacije i marker”, ispričao je.

Čini se da Salamanca nimalo ne žali nakon što je platio cijenu kontakta sa sportskim uzorom.

“Dao mi je autogram. Osiguranje je stiglo odmah, izveli su me i dali mi otkaz, ali vrijedilo je svake sekunde”, dodao je.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!