NaslovnicaVijestiHiguain se ipak vraća u Premier ligu: Evo gdje bi mogao nastaviti...

Higuain se ipak vraća u Premier ligu: Evo gdje bi mogao nastaviti karijeru!

Wolves i Newcastle su navodno zainteresirani za potencijalni dogovor o transferu napadača Juventua Gonzala Higuaina.

Higuain se ipak

Argentinac već neko vrijeme nije regularan u prvoj postavi Juventusa, a također je podbacio u kratkom vremenu provedenom na posudbu u Chelseaju prošle sezone, koja je uslijedila nakon neuspjele posudbe u Milanu.

Ostaje nam da vidimo hoće li Higuain u ovoj fazi karijere moći da se vrati u svoju najbolju formu, ali Daily Express tvrdi da su potencijalne destinacije Wolves i Newcastle.

Vjerujemo da bi Higuain mogao raditi dobar posao za takve kluboe, čak i ako više nema redovitu minutažu na najvišem nivou.

Wolves je u posljednje vrijeme odradio odličan posao na transfer tržištu i vrlo su ambiciozan klub, pa bi mogli uraditi dobar posao u dovođenju velikog imena, što bi im pojačalo tim u potrazi za mjestom koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Newcastle bi, u međuvremenu, uskoro mogao biti pod novim vlasništvom i dobro bi iskoristio taj novac da se natječe za dokazane zvijezde poput Higuaina.

Higuain je imao lijepu karijeru, pa čak i ako je podbacio u Chelseaju, bilo bi intrigantno vidjeti ga kako još jednom igra u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!