NaslovnicaVijestiHIRVING LOZANO SENACIONALNO OTKRIVA: Evo što mu je Cristiano Ronaldo rekao nakon...

HIRVING LOZANO SENACIONALNO OTKRIVA: Evo što mu je Cristiano Ronaldo rekao nakon utakmice između Juventusa i Napolija!

Lozano je odigrao svoju prvu utakmicu za Napoli nakon što je ljetos došao iz PSV-a za 37.6 milijuna funti.

LOZANO SENACIONALNO OTKRIVA

Juventus i Napoli su odigrali utakmicu u Torinu. Obje momčadi su igrale svoju drugu utakmicu sezone u Seriji A i pružile su navijačima utakmicu za pamćenje. Juventus je na kraju ostvario pobjedu sa rezultatom od 4-3, nakon što je Kalidou Koulibaly postigao autogol u zaustavnom vremenu.

Na početku utakmice, Cristiano Ronaldo je postigao gol za 3-0 i izgledalo je to kao poraz Napolija, ali su se vratili, nakon što su Kostas Manolas i novo pojačanje Hirving Lozano postigli po gol, dok je Giovanni Di Lorenzo izjednačio na 3-3, ali je Koulibaly postigao autogol u zaustavnom vremenu i donio sva tri boda za Juventus.

Lozano je odigrao svoju prvu utakmicu za Napoli nakon što je ljetos došao iz Nizozemske za 37.6 milijuna funti.

Slovačka – Hrvatska: Vatreni bez nekoliko ključnih igrača u Trnavi!

Odmah je napravio utjecaj, jer je postigao gol protiv Juventusa. Lozano je nakon utakmice otkrio da je Ronaldo došao do njega kako bi mu čestitao na golu dok mu je također poželio dobrodošlicu u Italiju.

“Nakon njihovog posljednjeg gola, on mi je prišao i čestitao mi je”, rekao je za The Sun. “Poželio mi je dobrodošlicu u Italiju.”

“Bilo je to nešto vrlo lijepo, on je spektakularan igrač, izvan ovog svijeta. Bilo je to nešto vrlo lijepo.”

“Uživao sam u igri, jer je ekipa igrala vrlo dobro, a također su igrali protiv velikih igrača, ne samo Ronalda.”

Meksički internacionlac Lozano je jedan od vrlo cijenjenih mladih igrača u svijetu, a u prošlosti je bio povezan sa nekoliko velikih klubova poput Manchester Uniteda i Chelseaja.

U međuvremenu, Ronaldo bi želio nastaviti svoj sjajni početak u Italiji, budući da želi ispaliti Juventusa do domaćeg naslova, dok će se pokazati i prilika da se dokažu i u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!