NaslovnicaVijestiHISTORIJE IBRE U LP: Čudesan rekord Ibrahimovića

HISTORIJE IBRE U LP: Čudesan rekord Ibrahimovića

Manchester United večeras je doživio poraz na gostovanju kod Basela u okviru Lige prvaka, a historije Ibre U Ligi prvaka večeras je napisana.

HISTORIJE IBRE

Manchester United se plasirao u nokaut fazu Lige prvaka, ali ipak trener Crvenih vragova nije zadovoljan zbog toga što je njegova ekipa doživila poraz.

Pred kraj utakmice u igru je ušao i Zlatan Ibrahimović, koji se nakon teške povrede vratio na teren, popularni Ibra je bio van pogona skoro sedam mjeseci, a navijači Uniteda su sa velikim oduševljenjem ga dočekali.

Ibra nije puno igrao večeras, ali će mu ova utakmica ostati u velikom sjećanju. Naime, napadač Manchester United je prvi upisao svoje imre u hisotriju Lige prvaka, jer je večeras postao igrač koji je u Livi prvaka igrao sa sedam različitih ekipa.

[su_tenis_live_streaming]

Nakon utakmice proteklog vikenda u kojoj se Ibrahimović vratio nakon povrede, nakon utakmice je dao zanimljivu izjavu.

Ibrahimović je izjavio da se lavovi ne uspoređuju s ljudima.

“Da li se mogu usporediti s ostalim napadačima u Premiershipu? Naravno da ne mogu, jer se lavovi ne uspoređuju s ljudima”, rekao je Zlatan, te nastavio:

“Bio je poseban dan. Trenirao sam puno, te povratak nije bilo lagan. Ovoj momčadi želim pridonijeti koliko mogu. Zahvalam sam veoma što sam se vratio na teren, a dobio sam i svoj omiljeni broj.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Sebe vidim u takvoj ulozi, ali to nije nešto što vam dodjeljuju, to je nešto što ste vi. Iskreno, to je za mene okidač, poslije povrede uzeti broj 10.”

[su_premierleague]

“Taj broj sam nosio u reprezentaciji Švedske i PSG-a. Broj 10 sam mogao nositi i u Interu, ali brzo sam prešao u Barcelonu. Uvijek sam se osjećao kao desetka, te ću nositi broj 10”, rekao je na kraju Zlatan Ibrahimović.

Debitovao je za Ajax, a kasnije u Ligi prvaka je još nastupio sa Barcelenom, Milanom, Juventusom, PSG-om, te večeras sa Manchester Unitedom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!