NaslovnicaVijestiHIT: Pošta Italije odgovorila na Sarrijevu "prozivku"

HIT: Pošta Italije odgovorila na Sarrijevu “prozivku”

Izjava Maurizija Sarrija u kojoj je pomenuo rad u pošti, kao djelatnost koju bi izabrao da radi da je htio posao bez pritiska, podigla je mnogo više prašine nego što se očekivalo, a oglasila se i sama Pošta Italije službenim saopštenjem.

Problem je nastao kad je Sarri, poslije neočekivanog poraza od Verone, a uoči prvog polufinalnog Kup duela sa Milanom, izjavio da je navikao na pritisak u Juventusu i da bi, da je želio neki posao bez tenzija, izabrao da radi u pošti.

Odgovor italijanske pošte je bio ekspresan:

“U vezi sa komentatom Maurizija Sarrija pozivamo ga da odvoji par minuta i da se informiše da je Pošta najveća kompanija u Italiji, da je jedna od najatraktivnijih kompanija za mlade ljude koji žele posao, da je među 500 kompanija u svijetu prema kvalitetu posla, da je imala odlične rezultate na berzi u 2019. i da je globalno među tri najbolje italijanske kompanije prema imidžu i reputaciji.

Tako da, upravo suprotno mišljenju gospodina Sarrija, suočavamo se sa brojnim izazovima, a kompanija je odgovorna građanima, klijentima i javnoj administraciji.

Pozivamo ga da provede jedan dan lično u jednoj od naših 15.000 poslovnica – piše u saopćenju italijanske Pošte koje je napisana plavom bojom na tradicionalno žutoj podlozi”, stoju u saopštenju Pošte Italije.

Poznato je da se 61-godišnji Sarri sve do 2005. godine samo amaterski bavio nogometom, prvo kao igrač, zatim i trener. U tom periodu živio je radeći u bankarstvu, ali se u međuvremenu uželio malo uzbudljivijeg života i ozbiljno se posvetio trenerskom pozivu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!