NaslovnicaVijestiHitna reakcija u Engleskoj: Suspendiran sudac koji je laktom u lice udario...

Hitna reakcija u Engleskoj: Suspendiran sudac koji je laktom u lice udario igrača Liverpoola

Engleska sudačka komisija suspendirala je pomoćnog suca koji je na utakmici između Liverpoola i Arsenala laktom udario Andrewa Robertsona. Prema izvještajima engleskih medija, Constantine Hatzidakis neće biti delegiran za utakmice dok se istraga ne završi, no za prvobitnu odluku bilo je dovoljno da pogledaju snimak i vide kako je došlo do kontakta suca i nogometaša.

Nakon završetka prvog poluvremena Robertson je prigovorio sucu Paulu Tierneyju zbog nekih stvari u prvom poluvremenu i zbog toga dobio žuti karton, a kada se situacija malo smirila i kada se činilo da više neće biti napetosti, pomoćni sudac je u prolazu udario lijevog beka Liverpoola laktom u lice.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na poluvremenu se oglasila Sudačka komisija FA-a, a za manje od 24 sata stigla je i kazna, barem dok se ne utvrde sve činjenice oko ovog incidenta.

Podsjećamo, utakmica između Liverpoola i Arsenala završila je bez pobjednika, a konačni rezultat glasio je 2:2. Topnici su vodili 2:0 golovima Martinellija i Gabriela Jesusa, Salah je smanjio rezultat u prvom dijelu, a Firmino je u 87. minuti postavio konačnih 2:2.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!