NaslovnicaVijestiHladan tuš za Barcelonu iz Milana: Inter ne želi prodati jednu od...

Hladan tuš za Barcelonu iz Milana: Inter ne želi prodati jednu od svojihu najvećih zvijezda!

Predstavnik trenutno jednog od najboljih igrača Intera iz Milana, samo jednom je izjavom “ubio” nade onih navijača Barcelone koji su vjerovali u igračev dolazak na Camp Nou. Barca je bila opasno zagrijana ali će svoju pažnju sada morati usmjeriti ka drugim ciljevima.

Glasine koje povezuju napadača Intera Lautara Martineza s Barcelonom dobile su i zvaničnu potvrdu ali u suprotnom smislu od onog što se pisalo u medijima. Za to se pobrinuo agen argentinskog reprezentativca Beto Yaque.

USKORO SE VRAĆA: Jose Mourinho odbio ponudu Lyona jer već zna koji će klub voditi!

Yanque ističe, između ostalog, da je Martinez napredovao dolaskom Antonia Contea u Inter, ali da također može postići i još veći napredak. Učinit će to u Milanu. U tijeku su pregovori oko produženja ugovora.

“Lautaro je vrlo zadovoljan Interom. Uskoro će potpisati novi ugovor. Ne razmišlja o preseljenju na drugo mjesto. Pozitivno je što ga traže i drugi veliki klubovi, odnosno, dobro mu ide, ali naglašavam da je fokusiran na Inter.”

Martinez je u Inter stigao prošle godine, iz Racinga i od tada se nametnu kao jedna od najvećih zvijezda kluba. To nije promaklo Barci koja je na ljeto čak i poslala zvaničnu ponudu koja je glatko odbijena.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!