NaslovnicaVijestiHladni Mourinho: Portugalac negativno iznenadio sve igrače Manchester Uniteda

Hladni Mourinho: Portugalac negativno iznenadio sve igrače Manchester Uniteda

Hladni Mourinho, kako su ga nazvali u Unitedu je iznenadio sve igrače Uniteda. Nedeljni ponižavajući poraz od Chelseaja je nedvojbeno stavio Manchester Unitedovog menadžera Jose Mourinha pod pritisak.

Hladni Mourinho

Ne samo iznenađujući rezultat od 4-0, no način na koji su njegove zvijezde igrale protiv njegovog bivšeg tima i to je postavilo uzbunu među navijačima.

Nakon tri teške godine na Old Traffordu, još od Sir Alex Fergusonove mirovine, Mourinhovo imenovanje je donijelo svježi optimizam natrag u klub – istaknuto i od strane velikih ljetnih pojačanja, Paula Pogbe i Zlatana Ibrahimovića.

No, oni su spušteni na zemlju nakon samo jedne pobjede u šest utakmica u Premier ligi, a izvješće iz The Timesa govori da se vjeruje da nije sve tako sjajno u Carringtonu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Oni su tvrdili da su neke zvijezde Uniteda ostale zapanjene nakon pristupa i stila portugalskog menadžera – osobito na treningu.

Izvor blizak igraču prvog tima je otkrio da Mourinho često odlazi u svoj ured ili jednostavno gleda s udaljenosti kako bi se omogućilo pomoćniku Rui Fariu da vodi treninge.

U stvari, mnogi u timu su također razočarani kako je hladan bivši menadžer Real Madrida i vjeruju da bi mogli izvući mnogo toga iz malo prisnijeg odnosa sa Mourinhom.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

U Chelseaju, Mourinho je puno više bio uključen u treninge, međutim, to bi moglo objasniti njegovu probjenu takta u Manchesteru.

Javno ispadanje s velikim zvijezdama sa Stamford Bridgea je bio jedan od faktora koji stoje iza strašnog naslova obrane naslova Plavaca tijekom sezone 2015/16 i Mourinhove eventualne smjene.

Dakle, nevoljkost da vidi isti scenarij u svom sadašnjem klubu može objasniti zašto Mourinho izostavlja jedan korak iz svog uobičajenog stila.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!