NaslovnicaVijestiHLADNO I JADNO: Pogledajte kako je Real Madrid najavio odlazak Balea u...

HLADNO I JADNO: Pogledajte kako je Real Madrid najavio odlazak Balea u Tottenham!

Službeno priopćenje Real Madrida sa kojim se najavljuje odlazak Garetha Balea u Tottenham na sezonsku posudbu navijači širom svijeta smatraju ‘hladnim i ‘jadnim’.

Baleovo vrijeme koje je proveo u Real Madridu bilo je kao vožnja na rolerkosteru.

Iako Bale tehnički nikada nije opravdao svoj tada rekordni transfer za 2013. godinu od 85 milijuna funti, Velšanin je još uvijek bio nevjerojatano važan za naslov La Lige (osvojio je dva), četiri naslova Lige prvaka i Kup Kralja.

Budući da se čini da je Baleova karijera u Madridu završila nakon ponovnog pridruživanja Tottenhamu na sezonsku posudbu, Real Madrid je napravio objavu koja to i potvrđuje.

Međutim, njegov odlazak iz kluba sa kojim je osvojio 15 glavnih naslova nije mogao biti nimalo hladniji.

U službenoj izjavi Real Madrid je napisao:

“Real Madrid i Tottenham su dogovorili posudbu Garetha Balea za sljedeću sezonu, do 30. lipnja 2021. godine. Naš klub želi mnogo sreće igraču koji je dio jednog od najuspješnijih razdoblja naše povijesti.”

Kratka izjava od dvije rečenice uopće nije dobro prošla među navijačima.

Navijači na Twitteru su posebno napali izjavu, nazvavši je hladnom, jadnom i nedostatnom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!