NaslovnicaVijestiHNS DONIO ODLUKU: Evo kada se nastavlja 1. HNL i što će...

HNS DONIO ODLUKU: Evo kada se nastavlja 1. HNL i što će se dogoditi sa Drugom ligom!

HNS je donio odluku o tome kada se nastavlja 1. HNL i što će se dogoditi sa Drugom ligom. Odbor Hrvatskog nogometnog saveza je donio odluku o utakmicama koje će se igrati u polufinalu kupa Hrvatske.

HNS DONIO ODLUKU

Naime, utakmice polufinala Hrvatskog kupa ćće se igrati 30. svibnja kada će se i nastaviti nogometna sezona koja je prekinuta u ožujku zbog pandemije koronavirusa.

Izgleda da nogometa u nižim ligama neće ni biti, jer su naveli kako se 2. HNL prekida, dok neće biti natjecanja ni u svim mlađim kategorijama.

HNS je promijenio svoju odluku kada su datumi u pitanju, te su odlučili nastaviti nogometnu sezonu 30. svibnja kada će se igrati utakmice polufinala Hrvatskog kupa, međutim, tjedan dana kasnije 6. lipnja, bi se mogla nastaviti i sezona u 1. HNL. Naravno, sve utakmice će se igrati bez navijača. Finale kupa bi se moglo odigrati tek 1. kolovoza.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!